به همت گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

کارگاه آموزشی کنترل صدا در صنعت

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۱ کد : ۲۱۹۱ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی کنترل صدا در صنعت

کارگاه آموزشی کنترل صدا در دو گروه ۱۰۰ نفره متشکل از کارشناسان و بازرسین بهداشت حرفه‌ای با هدف ارتقا سطح علمی و آشنایی کارشناسان شاغل در صنایع با مبانی کنترل صدا در صنعت تشکیل شد.

عضو هیئت علمی گروه بهداشت حرفه‌ای و مدیر ارتباط با صنعت دانشکده علوم پزشکی ساوه بر نقش مواجهه با صدای شغلی در ایجاد بیماری‌ها و اختلالات شغلی اشاره و اهمیت کنترل این عامل زیان‌آور را مهم قلمداد کرد.

دکتر "میلاد عباسی" ضمن تاکید بر نقش کنترل صدا در افزایش عملکرد شغلی افراد افزود: بهبود شاخص‌های سلامتی و پیشگیری از افت شنوایی و کری شغلی، به تاثیر کنترل این عامل زیان‌آور در افزایش بهره‌وری و رشد تولید در صنایع بستگی دارد.

وی ضمن معرفی و تشریح راهکارهای عملی کنترل صدا تصریح کرد: پیاده‌سازی موفق استراتژی‌های کنترل صدا در گرو اراده و خواست کارشناسان است. او خواستار تعامل و ارتباط موثر آنان با دفتر ارتباط با صنعت دانشکده شد.

عضو هیئت علمی گروه بهداشت حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی ساوه در پایان از همکاری پرسنل معاونت بهداشت و پیگیری‌های مهندس "سعید نوری" کارشناس مسئول گروه بهداشت حرفه‌ای نیز، تقدیر کرد.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه کارگاه آموزشی کنترل صدا بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی ساوه سعید نوری