۴ هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط در ۲۰ روز

دکتر نظری سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه عنوان کرد: 4 هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط در ۲۰ روز صورت پذیرفت.
وی افزود: 3 هزار و 251 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد و 31 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و 5 واحد نیز تعطیل شدند.
وی در ادامه افزود: در ۲۰ روز (۱۱ الی ۳۰ اسفند ۱۴۰۳) طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، بیش از 4 هزار مراکز تولید و عرضه مواد غذائی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه مورد بازرسی قرار گرفت.
نظر شما :