پیام تبریک دکتر ناصح، سرپرست معاونت بهداشت به مناسبت آغاز هفته سلامت

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۹۷۷ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر کبری ناصح سرپرست معاونت بهداشت، با صدور پیامی آغاز هفته سلامت را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بدون شک سلامت و بهداشت یکی از مهم ترین مولفه های زندگی انسانی و بنیان توسعه پایدار در هر کشوری است که در این راستا هر ساله یکم تا هفتم اردیبهشت ماه با عنوان هفته سلامت نامگذاری و گرامی داشته می شود.

بی تردید جامعه سالم، بستر ساز توسعه و رشد و شکوفایی کشور در همه زمینه هاست و مطمئناً آینده کشور را زمانی می توان بانشاط و پر جنب و جوش ترسیم کرد که سلامت در فرد فرد آحاد جامعه موج بزند و به یه فرهنگ حاکم بدل شود.

ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش های ارزنده دست اندکاران بخش سلامت استان، خصوصاً همه پرسنل معاونت بهداشت، آغاز هفته سلامت را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سربلندی و بهروزی روزافزودن را برای این عزیزان مسئلت دارم.

دکتر کبری ناصح

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه