پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت ساوه به مناسبت روز دندانپزشک

۲۳ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۵ کد : ۴۸۹۰ اخبار و رویدادها

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، متن پیام مهندس محمد امین قربانپور بدین شرح است:

باتوجه به اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و به جهت قدردانی از تلاش دندانپزشکان که نقش بسیار مهمی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند، بیست و سوم فروردین ماه هر سال، روز دندانپزشک نامگذاری شده است.

از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت نیز، خدمات سلامت دهان و دندان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عامل تعیین‌کننده‌ای در کیفیت زندگی انسان‌ها به شمار می‌آید.

اینجانب ضمن گرامیداشت "روز دندانپزشکی" از زحمات و تلاش‌های همکاران گرامی فعال در این حوزه تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون تمامی کارکنان شاغل در بخش‌های دندانپزشکی دانشگاه را مسئلت می‌نمایم.

محمد امین قربانپور

رئیس مرکز بهداشت ساوه