پیام تبریک دکتر ناصح، سرپرست معاونت بهداشت به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

۲۲ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۳ کد : ۴۸۸۶ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر کبری ناصح سرپرست معاونت بهداشت، با صدور پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ماه بزرگ عاشقی به پایان رسید و خداوند متعال را بر نعمت توفیق یک ماه بندگی شاکرم.

حلول عید سعید فطر را به همه شما عزیزان تبریک عرض می نمایم و برایتان بک سال معنوی سرشار از توفیق بندگی و طاعت را از خداوند متعال خواهانم.

ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا و فرصتی برای تزکیه نفس و خودسازی بود که بندگان مؤمن با روزه داری، تلاوت قرآن و شب زنده داری، در مسیر قرب الهی گام برداشتند و حال پس از یک ماه تلاش و معنویت، عید سعید فطر پاداش الهی به این تلاشگران مخلص است.

این عید بزرگ، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان های والای انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، صبر و بردباری، و کمک به نیازمندان است. امیدوارم در پرتو عنایات الهی و با تاسی به سیره و سنت نبوی، شاهد ترویج روزافزون اخلاق و معنویت در جامعه باشیم.

از خداوند متعال قبولی طاعات و عبادات و توفیق در عمل به دستورات الهی را برای همه مسلمانان مسئلت می نمایم.

دکتر کبری ناصح

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه