رئیس مرکز بهداشت ساوه از آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان خبر داد

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۶۸۰ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، رئیس مرکز بهداشت ساوه از آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفند سال‌جاری تا ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل خبر داد.

محمدامین قربانپور در آیین آغاز برنامه سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور با اشاره به اینکه اجرای طرح سلامت نوروزی جزو وظایف بازرسان بهداشت محیط است، گفت: برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با هدف حفظ و ارتقای سلامت جامعه از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی، کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری اجرا می‌شود.

وی از فعالیت تیم های بازرسی در طرح سلامت نوروزی خبرداد و افزود: در این طرح تیم هایی در قالب ۳ تیم بازرسی مشغول فعالیت هستند.

رئیس مرکز بهداشت از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و مشکل بهداشتی خود را مطرح کنند.

( ۱ )