انجام طرح وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان مدرسه حاج تابع

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۸ کد : ۴۶۷۶ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در مورخه 16 اسفند ماه 1402 انجام طرح وارنیش فلوراید تراپی و آموزش بهداشت دهان و دندان دانش آموزان مدرسه حاج تابع به همت دندانپزشک و دستیار دندانپزشک مرکز سلامت رجبی انجام شد.

فلوراید مایعی چسبناک و غلیظ است که بدون بی‌حسی و درد، توسط مراقبین سلامت و بهورزان با یک برس کوچک بر روی دندان‌های کودک مالیده و باعث حفظ سلامتی و افزایش مقاومت دندان در برابر پوسیدگی می‌شود.

دانش‌آموزان باید قبل از وارنیش فلوراید تراپی مسواک بزنند و توصیه می‌شود حداقل ۲ ساعت بعد از وارنیش چیزی نخورد و بعدازآن نیز از غذای نرم و آبکی استفاده کند و همچنین تا ۲۴ ساعت پس از وارنیش از مسواک و نخ دندان استفاده نکنند تا ماده وارنیش روی دندان باقی بماند.

دانش‌آموزانی که مشکل پوسیدگی دندان داشته باشند، پس از وارنیش از سوی مراقبان سلامت به مراکز مشخص‌شده ارجاع داده می‌شوند و با استفاده از تعرفه گروه هدف از خدمات دندانپزشکی بهره‌مند می‌شوند.