انجام طرح وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان مدرسه آزاده

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۴۵۵۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در مورخه 25 بهمن ماه 1402  انجام طرح وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان مدرسه آزاده به همت مراقبین سلامت مرکز سلامت رحماندوست انجام شد.

فلوراید مایعی چسبناک و غلیظ است که بدون بی‌حسی و درد، توسط مراقبین سلامت و بهورزان با یک برس کوچک بر روی دندان‌های کودک مالیده و باعث حفظ سلامتی و افزایش مقاومت دندان در برابر پوسیدگی می‌شود.

دانش‌آموزان باید قبل از وارنیش فلوراید تراپی مسواک بزنند و توصیه می‌شود حداقل ۲ ساعت بعد از وارنیش چیزی نخورد و بعدازآن نیز از غذای نرم و آبکی استفاده کند و همچنین تا ۲۴ ساعت پس از وارنیش از مسواک و نخ دندان استفاده نکنند تا ماده وارنیش روی دندان باقی بماند.

دانش‌آموزانی که مشکل پوسیدگی دندان داشته باشند، پس از وارنیش از سوی مراقبان سلامت به مراکز مشخص‌شده ارجاع داده می‌شوند و با استفاده از تعرفه گروه هدف از خدمات دندانپزشکی بهره‌مند می‌شوند.