برگزاری جلسه آموزشی رویکرد نوین HIV

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۴۵۲۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در ادامه برگزاری سلسله جلسات آموزشی رویکرد نوین HIV، سه برنامه آموزشی جهت گروه هدف اولیا دانش آموزان مقطع متوسطه و شاغلین شرکت های شهر صنعتی ساوه به همت کارشناسان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری در هفته اخیر برگزار گردید. از جمله اهداف آموزشی و عملیاتی این جلسات که بر اساس الگوی کشوری و استاندارد آموزش HIV برگزار گردید، آشنایی فراگیران با الگوی عفونت HIV، تفاوت ایدز و HIV، توضیح فرایند درمان دارویی موثر، نحوه انجام تست تشخیصی ، پاسخ به شایعات رایج در مورد بیماری و تشویق فراگیران به انتقال مفاهیم آموزش دیده شده به سایر افراد جامعه بود. در این جلسات خدمات قابل ارائه در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری تشریح شده همچنین نشانی و تلفن تماس مرکز جهت مشاوره در اختیار حضار قرار گرفت. با توجه به واقع شدن روز جهانی و هفته ملی سرطان در ماه بهمن و مقارن شدن با زمان برگزاری جلسات مذکور، مباحث مربوط به علائم هشدار دهنده سرطان های شایع در زنان و مردان و روش های پیشگیری،تشخیص زودهنگام و غربالگری نیز آموزش داده شد.

کلید واژه ها: جلسات hiv آموزش آموزشی بیماری مشاوره