برگزاری اولین جلسه از سلسله جلسات آموزشی رویکرد نوین اچ آی وی

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۴۴۴۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، به همت مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ساوه، اولین جلسه از سلسله جلسات آموزشی رویکرد نوین اچ آی وی برای گروه هدف رابطین سلامت مراکز و پایگاه های بهداشتی برگزار گردید. در این جلسه آموزشی ضمن اشاره به الگوهای غلط پیشین در بحث آموزش اچ آی وی، روش های جدید مشاوره و تست و همچنین اهمیت تشخیص به موقع اچ آی وی مورد تاکید قرار گرفته و فراگیران در خصوص روش های پیشگیری از بیماری و فرآیند تشخیص اچ آی وی آموزش دیدند. علی رغم اینکه امروزه درمان های موثری برای بیماری ایدز وجود دارد اما هنوز این بیماری جزو تابوهای موجود در جامعه محسوب می‌شود. ویروس اچ ای وی متعلق به قشر خاص یا لزوما پیامد رفتارهای ناهنجار نیست. هرکدام از ما وظیفه داریم تا با افزایش سطح دانش و آگاهی خود و اطرافیانمان گام مثبتی در جهت انگ‌زدایی از این بیماری و ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر برای افراد مبتلا به ویروس اچ ای وی برداریم. انجام مشاوره و آزمایش اچ آی وی به صورت کاملا محرمانه و رایگان در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری انجام شده و کلیه خدمات درمانی بیماران مبتلا نیز در این مراکز رایگان می باشد.