آموزش نحوه صحیح فلوراید تراپی و معاینه دهان و دندان دانش آموزان

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۵ کد : ۴۳۹۳ اخبار و رویدادها

آموزش نحوه صحیح فلوراید تراپی و معاینه دهان و دندان دانش آموزان توسط دندانپزشک مرکز سلامت رجبی جهت مراقبین سلامت درمانگاه رجبی ۲ در تاریخ 11 بهمن ماه 1402 و رجبی 1 در تاریخ 4 بهمن ماه 1402 انجام شد.

اهمیت فلوراید تراپی در حفظ و بهبود سلامت دندان ها است. فلوراید قادر است به عنوان یک ماده ضد پوسیدگی عمل کند و تجمع باکتری ها را در دهان مهار کند. همچنین، این ماده می تواند باعث تشکیل لایه محافظ بر روی سطح دندان شود و از فرسایش زیاد آن جلوگیری کند.

در واقع فلوراید تراپی هم مانند درمان ارتودنسی یک روش درمانی برای حفظ و بهبود سلامت دندان ها است و اهمیت ویژه ای در جلوگیری از پوسیدگی دندان ها در کودکان و بزرگسالان دارد. با استفاده منظم از فلوراید تراپی، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان ها کاهش می یابد و دندان ها قوی تر و سالم تر خواهند بود. بنابراین، منظم بودن در استفاده از فلوراید تراپی و مراجعه به دندانپزشک برای مشاوره در این زمینه بسیار مهم است. و با توجه به این موارد آموزش نحو صحیح انجام آن هم اهمیت ویژه ای دارد.

کلید واژه ها: سلامت دهان و دندان