اجرای طرح تشدید نظارت واحد بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شهرستان ساوه

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۵ کد : ۴۳۷۹ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۶۹

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در راستای اجرای برنامه های نظارتی و اعمال قانون بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان و نیز نظارت مستمر بر تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی، اجرای این طرح یکشنبه 24 دی ماه 1402 در سطح شهرستان صورت گرفت.

مهندس زارع تیموری، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بیان کرد: در این طرح از صنوف مختلفی اعم از فروشگاههای عرضه مواد غذایی، گوشت و مرغ فروشی، نانوایی و... بازدید بعمل آمد و ضمن آموزش کسبه در زمینه های بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، مشخصات مواد غذایی بهداشتی، نظافت محیط و دخانیات جهت متخلفین اقدامات قانونی در نظر گرفته شد.

 

کلید واژه ها: بهداشت محیط


( ۲ )

نظر شما :