حضور کارشناسان گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت ساوه در جشنواره غذاهای سنتی جهاد دانشگاهی ساوه در هفته فرهنگی
حضور کارشناسان گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت ساوه در جشنواره غذاهای سنتی جهاد دانشگاهی ساوه در هفته فرهنگی
به گزارش روابط عمومی ساوه، ۱۹ مهرماه ۱۴۰۲، همزمان با دومین روز از هفته فرهنگی شهرستان ساوه جشنواره غذای محلی و شیرینی سنتی به میزبانی جهاد دانشگاهی ساوه با حضور معاون استاندار و فرماندار ساوه و برخی از مسئولان برگزار شد.
در این جشنواره، شرکت کنندگان انواع غذاهای سنتی ساوه و شیرینی و سوغات این شهرستان را طبخ و عرضه کردند و به سه نفر از کسانی که توسط داوران و کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت ساوه براساس الگوی تهیه غذای سالم امتیاز کسب کرده بودند هدایایی تقدیم شد.
نظر شما :