کمیته بیماری‌های منتقله از ناقلین معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۵۴۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۲، کمیته بیماریهای منتقله از ناقلین معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور "دکترفلاحتی" معاون فنی معاونت بهداشت و مدیر گروه‌های پیشگیری و مبارزه با بیماریها، آموزش و ارتقاء سلامت، سلامت محیط وکار و سرپرست و کارشناسان مراکز بهداشت ساوه و زرندیه و سایر کارشناسان این حوزه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کمیته "بررسی وضعیت ناقل آئدس و پیش بینی و برنامه ریزی مداخلات اجرایی برای جلوگیری از استقرار پشه در منطقه تحت پوشش" عنوان شد.

در ابتدای جلسه "دکتر فلاحتی" با تاکید بر اهمیت مراقبت از استقرار پشه آئدس بر لزوم هماهنگی و یکپارچگی بیشتر واحدهای ستادی در این زمینه و انجام اقدامات به موقع و موثر تاکید کردند.

در ادامه؛ ضمن ارائه گزارش در خصوص وضعیت بیماری‌های منتقله از ناقلین در منطقه تحت پوشش دانشکده و کشور درباره اهمیت آمادگی کامل و همه جانبه در خصوص پیشگیری از استقرار آن توسط کارشناس بیماریهای منتقله از ناقلین معاونت بهداشت بحث و تبادل نظر شد.

در پایان جلسه مصوباتی در زمینه های آموزش به گروه های هدف، نظارت و مراقبت مناطق بالقوه پرخطر، حساس سازی مسئولین و روسای ادارات و سازمان های مرتبط و جلب مشارکت ایشان در انجام اقدامات پیشگیری و بهسازی محیط، جذب اعتبارات مورد نیاز در اجرای برنامه به تصویب حاضرین در کمیته رسید.