پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز بهورز

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۵۲۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز بهورز

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی به شرح زیر روز بهورز را تبریک گفت:

۱۲ شهریور ماه یادآور خاطره شیرین راه‌اندازی اولین خانه بهداشت در کشور عزیزمان بوده و به پاس خدمات ارزشمند همکاران گرانقدر بهورز به منظور تکریم جایگاه آنان در نظام سلامت کشور به نام "روز بهورز" مزین گردیده است.

سلامت جامعه روستایی مرهون تلاش های صادقانه و ایثارگرانه بهورزانی ست که با ارائه خدمات مراقبت های بهداشتی در دور افتاده ترین نقاط، توسعه سلامت را بعنوان یکی از شاخص های مهم اجتماعی رقم می زنند.
 این روز بهانه‌ای شد تا قدردان زحمتکشانی باشیم که با وقف عمر و توان خود؛ برای سلامت مردم نقش آفرینی می‌کنند و دلسوزانه سلامت دیگران را بر خود تکلیف می‌دانند.

این روز را به یکایک شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند، سلامت و سعادت روزافزون یکایک شما عزیزان را خواستار بوده و پیشرفت روز افزون در زندگی تان را خواهانم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه