دکتر ذکائی، معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، هفته دولت و فرارسیدن چهارم شهریور ماه و روز کارمند را تبریک گفت.

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۹ کد : ۳۴۷۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دکتر ذکائی، معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، همزمان با آغاز هفته دولت و فرارسیدن چهارم شهریور ماه و روز کارمند، طی پیامی خطاب به کارمندان شاغل معاونت بهداشت بیان داشت :

بسمه تعالی
چهارم شهریور ماه، مصادف با هفته دولت و روز کارمند فرصت مغتنمی است که از زحمات کارمندان عزیز معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در راستای حفظ و ارتقاء نظام سلامت تقدیر و تشکر بعمل آید.

موفقیت و پیشرفت هر سازمانی وابسته به تخصص و تعهد نیروی انسانی است. نیروی انسانی، مهم‌ترین سرمایه سازمان‌ها است و هرچه این سرمایه از کیفیت مطلوب و بالاتری برخوردار باشد، موفقیت و ارتقاء سازمان بیشتر خواهد بود.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر و با تبریک روز کارمند از زحمات و تلاش های بی دریغ همه شما عزیزان صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزدمنان مسئلت می نمایم.

"دکتر مجتبی ذکائی"
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه