سرپرست مرکز بهداشت ساوه «مهندس قربانپور» روز پزشک را به تمام پزشکان شاغل در دانشکده علوم پزشکی تبریک گفت.

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۷ کد : ۳۴۷۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

متن پیام تبریک سرپرست مرکز بهداشت ساوه «مهندس قربانپور» به مناسبت روز پزشک به شرح زیر است:

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است تا تلاش‌های ارزنده آنها که به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم است، مورد تقدیر و تکریم قرار گیرد.

اینجانب فرا رسیدن زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان شاغل در دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض می نمایم و امیدوارم  پزشکان عزیز در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان هاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.

"مهندس محمد امین قربانپور"
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه