دکتر مجتبی ذکائی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در پیامی ضمن گرامیداشت روز پزشک از پزشکان مجموعه دانشکده قدردانی کرد.

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۵ کد : ۳۴۷۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یکم شهریور، زادروز پزشک نامی ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا، بهترین فرصت برای تکریم و تقدیر از قهرمانانی است که در میانه میدان نبرد تن‌به‌تن با بیماری، جان‌پناه مردم خود شدند و امید و سلامتی بر کالبد بیماران دمیدند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یکم شهریور ماه، این روز را به حضور تمامی پزشکان عزیز تبریک عرض نموده و دوام توفیقات و سلامت این عزیزان را در راه خدمت به دردمندان و بیماران مسألت دارم.

پاینده باد دستان شفابخشتان و جاودانه باد نام نیکویتان. همواره برقرار، سلامت و پیروز باشید.

"دکتر مجتبی ذکائی"
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه