دکتر مجتبی ذکائی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت دوم مرداد روز جهانی خودمراقبتی(۲۴ جولای) پیامی را ارسال کرد.

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۳۹۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در متن پیام معاون بهداشت دانشکده ساوه آمده است:

با توجه به افزایش بیماریهای واگیر و غیر واگیر و حرکت از درمان قطعی بیماری‌ها به مراقبت مادام العمر، نقش خود مراقبتی برای سالم زیستن و مـدیریت بیمـاری‌هـای مزمن و حاد بسیار حائز اهمیت بوده و سهم عمده‌ای از تمـام مراقبـت‌هـا را خودمراقبتی تشکیل می‌دهد.

خانوده اولین نهاد اجتماعی است که در رشد نیروی جوان و خلاق موثر می باشد، مسیر یک جامعه نیز با آگاهی خانواده ها به سمت پویایی و شکوفایی بیشتر تغییر می‌ کند که در این راستا باید مسایلی مثل پوشش همگانی سلامت، مشارکت در درمان و توانبخشی، جوان‌سازی جمعیت، افزایش سواد رسانه ای مردم، کیفیت زندگی بهتر در سالمندی و دسترسی عادلانه به بهداشت در سطح جامعه توسعه داده شود.

اهمیت خودمراقبتی امسال با شعار "سلامتی برای همه" توسط سازمان جهانی بهداشت، بیشتر مشخص گردید که پیشگیری بر درمان ارجح است و سرمایه گذاری در آموزش همگانی، تماما سودمند بوده و بهترین سرمایه گذاری‌ها در جامعه است که به رشد تولید نیز کمک می نماید.

خودمراقبتی موجب ارتقای سلامت و کیفیت زنـدگی، افـزایش رضـایت بیمـاران، منطقـی شـدن اسـتفاده از خدمات، کاهش ویزیـت بیمـاران سـرپایی و کـاهش استفاده از منابع بیمارستانی و نیز کاهش هزینه‌های سلامت می‌شود.

اینجانب این روز را به تمام تلاشگران عرصه سلامت، رابطین بهداشت و سفیران سلامت تبریک عرض می‌کنم سلامتی و موفقیت را برایشان آرزومندم.

«دکتر مجتبی ذکائی»

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه