سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: مواد غذایی مندرج در فهرست کالا و اقدامات آسیبرسان به سلامت به دلیل کالری بالا و چربی اشباع موجب بیماریهای غیرواگیر میشود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت:
مواد غذایی مندرج در فهرست کالا و اقدامات آسیبرسان به سلامت به دلیل کالری بالا و چربی اشباع موجب بیماریهای غیرواگیر میشود.
مجتبی ذکائی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساوه، ضمن معرفی کالاهای آسیبرسان به سلامت که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۲ مورد بازنگری قرار گرفته است، اظهار کرد: مواد غذایی مندرج در فهرست مذکور به دلیل داشتن کالری بالا و وجود شکر، روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده، عامل بیماریهای غیرواگیر محسوب میشوند.
متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید: http://fna.ir/3d1n8l
نظر شما :