سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه: مصرف نان‌ سبوس‌دار در جامعه باید ترویج پیدا کند

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۳ کد : ۳۲۷۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۰۲
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه: مصرف نان‌ سبوس‌دار در جامعه باید ترویج پیدا کند

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه:

مصرف نان‌ سبوس‌دار در جامعه باید ترویج پیدا کند

 مجتبی ذکایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مسئولیت پایش اجباری استانداردسازی نان را به عهده دارند.

وی افزود: نان با میانگین بالای سرانه مصرف در کشورمان یکی از کالاهای اساسی و ضروری در سبد غذایی خانوار و تأمین کننده بخش اعظم انرژی مورد نیاز بدن است و در صورتی که از آرد گندم کامل تهیه شود منبع خوب فیبر، املاح و ویتامین‌های گروه B نیز است.

متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:
https://www.mehrnews.com/news/5799541/

 


نظر شما :