معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: فرهنگ‌سازی و فعالیت‌های فرهنگی در مسئله رشد جمعیت تقویت شود.

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۳۲۲۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت:

فرهنگ‌سازی و فعالیت‌های فرهنگی در مسئله رشد جمعیت تقویت شود.

مجتبی ذکانی ظهر شنبه در همایش بزرگداشت هفته جمعیت که در سالن سلمان ساوجی ساوه با حضور مسئولین محلی و کادر درمان برگزار شد، گفت: بر اساس نرخ رشد جمعیتی که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده در صورتی که کاهش نرخ رشد جمعیت با این سرعت ادامه داشته باشد در سال ۱۴۵۰ نرخ رشد جمعیت منفی و ظرف ۱۸ سال آینده رشد جمعیت صفر خواهد بود.

وی افزود: کاهش نرخ رشد جمعیت یک فاجعه برای کشور خواهد بود بنابراین برای جبران این فاجعه کمتر از ۴ سال فرصت داریم که بتوانیم امنیت اقتصادی و توسعه کشور که لازمه آن افزایش نرخ جمعیت است، را تأمین کنیم.

متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید: