اهدای گل به زوجین در مرکز مشاوره ازدواج شهرستان ساوه همزمان با "هفته ملی جمعیت" و گرامیداشت "روز خانواده موفق و ترویج ازدواج به وقت نیاز" انجام شد.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۳۲۱۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲، در راستای فعالیتهای "هفته ملی جمعیت" و به منظور گرامیداشت «روز خانواده موفق و جمعیت با محوریت موضوعی ترویج ازدواج به وقت نیاز» با حضور سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، نماینده نهاد معظم رهبری دانشکده، سرپرست معاونت و مرکز بهداشت ساوه، کارشناسان مسئول و کارشناسان گروه سلامت خانواده معاونت و مرکز بهداشت ساوه با اهدای گل به زوجین در مرکز مشاوره هنگام ازدواج این روز را گرامی داشتند.

در این مراسم "دکتر کریمی" سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه و "دکتر ذکائی" سرپرست معاونت بهداشت ضمن تبریک به زوجین بر لزوم ازدواج جوانان در زمان مناسب و اهمیت شرکت در کلاسهای آموزشی به منظور تحکیم بنیان خانواده تاکید نمودند.

در پایان مراسم از اقدامات و زحمات کارکنان شاغل در مرکز مشاوره، آزمایشگاه ازدواج و مربیان کلاسهای آموزشی نیز با اهدای گل تجلیل گردید.