به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ساوه "مهندس قربانپور" در پیامی روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۳۲۰۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

متن پیام سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه به شرح زیر است:
روابط عمومی حلقه ارتباط  بین مدیران، کارکنان و جامعه است و نقش برجسته روابط عمومی در هر مجموعه ای به عنوان آینه ای شفاف در دریافت و انعکاس واقعیت ها بر کسی پوشیده نیست و با الهام از دانش ارتباطات در مسیر خدمت به اهداف نظام در کشور گام بر می دارند.
اینجانب ضمن تبریک ۲۷ اردیبهشت ماه و روز ملی ارتباطات و روابط عمومی به تمامی اصحاب رسانه، فعالان عرصه ارتباطات؛ توفیق روزافزون و تداوم بهروزی و موفقیت ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

«مهندس محمدامین قربانپور»
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه