سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، بیست و هفتم اردیبهشت ماه؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را طی پیامی به همکاران روابط عمومی تبریک گفت.

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۳۲۰۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

در متن پیام "دکتر ذکائی" آمده است:
بی‌شک، دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه در توسعۀ آگاهی جهت ایجاد فضایی مناسب برای اطلاع رسانی انکار ناپذیر بوده و قابل تقدیر است.
نامگذاری روزی به نام روز ارتباطات و روابط عمومی، بیانگر اهمیت روز افزون شبکه‌های ارتباطی در دنیای پیچیده امروز است. بر این اساس، این روز فرصتی مغتنم برای بازبینی هوشمندانه و منصفانه راه‌های طی شده در جهت تعامل و تامین دانش اجتماعی و نیز ترسیم و تبیین افق ها و چشم اندازهای روشن برای فردای بهتر است.
این روز را به تلاشگران عرصۀ ارتباطات تبریک گفته و از خداوند توفیقات روزافزون را برایشان آرزو دارم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه