برگزاری جشن به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) با مشارکت دانشگاه پیام نور و مرکز بهداشت شهرستان ساوه

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۲ کد : ۳۲۰۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مراسم جشنی در دانشگاه پیام نور به مناسبت روز دختر و میلاد حضرت معصومه(س) باحضور کارشناسان مسئول گروه آموزش سلامت و سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان ساوه و مسئولان دانشگاه و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور برگزار گردید.

در این جشن کارشناس مسئول گروه سلامت روان درباره ازدواج در جوانان و مطالب مرتبط با آن با توجه به همزمانی هفته جمعیت صحبت کرد.

در خاتمه مراسم نیز مسابقه پانتومیم توسط سفیران سلامت دانشجویی با استفاده از کلید واژه های سلامت برگزار شد و به نفرات برتر جوایز توسط کارشناس مسئول گروه آموزش سلامت اهدا گردید.