اولین کمیته آموزش، ارتباطات و مشارکتهای اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ساوه، ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، کمیته آموزش، ارتباطات و مشارکتهای اجتماعی در راستای اجرای برنامه پزشکی خانواده شهری و با هدف آگاهی رسانی و ارتقای سواد سلامت جامعه درخصوص برنامه پزشکی خانواده شهری، اطلاع رسانی به پزشکان و فراخوان ها در سالن ریاست دانشکده با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه درخصوص اهداف کمیته، ابلاغ اعضا (برون بخشی)  و شرح وظایف هر سازمان بحث و تبادل نظر گردید و مقرر گردید این کمیته به صورت ماهانه برگزار گردد.

قابل ذکر است هدف از برگزاری این کمیته استفاده از ظرفیت خبرنگاران، کانال‌های مجازی، جلب مشارکت سفیران و رابطین سلامت و گروههای خودیار، مجمع خیرین سلامت و ادارات مرتبط می باشد تا برنامه در سطح شهرستان به نحو احسن اجرا گردد.