سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، در پیامی پنجم ماه می برابر با پانزدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی ماما را به همکاران فعال در این عرصه تبریک گفت.

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۳۱۶۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، متن پیام "دکتر ذکائی" به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

بدون شک حامی اصلی سلامت زنان و کودکان؛ ماما به شمار می‌آید که با تضمین سلامت مادران و نوزادان، زندگی همراه با نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.

روز جهانی ماما با شعار " حامی فرزندآوری و سلامت خانواده" و فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از زحمات این عزیزان است.

ارائه مراقبت‌‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن، عامل بالقوه‌ای در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماریها خواهد بود.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما؛ موفقیت و سلامتی همکاران را از درگاه ایزد متعال مسئلت دارم .

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه