همایش پیاده‌روی با شعار "سلامتی را قدم بزن" به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۱۶۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
همایش پیاده‌روی با شعار "سلامتی را قدم بزن" به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، برنامه ورزش همگانی و پیاده روی در شهرستان ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ساوه، ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، همایش پیاده روی "سلامتی را قدم بزن" به مناسبت هفته سلامت و هفته ملی جمعیت و با حضور سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، سرپرست معاونت بهداشت همراه با معاونین، سرپرست مرکز بهداشت همراه با کارشناسان مسئول و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت و مرکز بهداشت ساوه، رییس تربیت بدنی شهرستان ساوه، جمعی از مدیران و کارکنان دانشکده‌، سفیران سلامت و سمن ها و عموم مردم برگزار شد، شرکت‌کنندگان مسیر ۳ و نیم کیلومتری میدان سلام تا دریاچه تفریحی ساوه را پیمودند.

این همایش با هدف ترویج، نهادینه کردن ورزش همگانی و توجه به سلامت روحی و جسمی، تبلیغ و توجه به فرزندآوری( در دست داشتن پرچمهایی با شعار فرزندآوری و بادکنکهای با شعار کودکان نیاز به همبازی دارند) اهدا کتاب و پمفلت جهت ازدواج آسان و تجلیل از خانواده‌های باشکوه  و همچنین معرفی برنامه پزشک خانواده شهری به همت و مشارکت دانشکده علوم پزشکی ساوه، اداره ورزش و جوانان و هیئت های ورزشی، حوزه های مختلف شهرداری ساوه، فرماندهی نیروی انتظامی، فرمانداری و....برگزار گردید.

از برنامه‌های مفید و مفرح در این همایش عبارتند از: مشاوره فرزند‌آوری، ایستگاه نقاشی، ایستگاه سلامت که شامل پایش قند خون، توزیع رسانه های مرتبط با پزشکی خانواده، تغذیه سالم، مکمل ویتامین دی، اجرای ورزش توسط هیئت‌ ورزش‌های  همگانی، ورزش‌های زورخانه‌ای، اجرای گروه سرود شاهزاده حسین و اجرای گروه سرود ایران عزیز نیز می‌توان نام برد.

در پایان این مراسم از برندگان مسابقه نقاشی،نفرات برتر ورزشهای همگانی شهرستان، شرکت کنندگان در این همایش و ۱۵ خانواده باشکوه به قید قرعه نیز تقدیر بعمل آمد.

لازم به ذکر است جوایز اهدایی به افراد از سوی دانشکده علوم پزشکی، شرکت های نورا موتور و گروه صنعتی توسعه بلورکاوه، سازمان حمل و نقل شهرداری، اداره ورزش و جوانان و هیئت ورزش های همگانی که اسپانسر مراسم بودند به افراد اهدا شد.