به مناسبت هفته ملی جمعیت و سلامت همایش پیاده روی خانوادگی با حضور کارکنان دانشکده علوم پزشکی و عموم مردم همراه با فرزندان تحت عنوان پویش "سلامتی را قدم بزن " در دریاچه تفریحی ساوه برگزار می‌گردد.

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۱۴۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به مناسبت هفته ملی جمعیت و سلامت

زمان: ۱۴۰۲/۲/۱۵
ساعت: ۷ صبح جمعه
محل حرکت: میدان سلام تا دریاچه تفریحی ساوه

در پایان جوایزی به قید قرعه برای شرکت کنندگان و ۱۰ جایزه ویژه دیگر نیز، برای "خانواده‌های باشکوه" اهدا خواهد گردید لذا همراه داشتن شناسنامه مادر الزامی است.

خانواده با شکوه شامل:
مادر زیر ۲۰ سال (دارای ۱-۲ فرزندو بیشتر)
مادر زیر ۳۰ سال (دارای ۳-۴ فرزند و بیشتر)
مادر ۳۰ سال و بالاتر(دارای۳-۵ فرزند و بیشتر)
در موارد ذکر شده اولویت جهت انتخاب با تعداد فرزندان بیشتر است.