نواختن زنگ سلامت در مدرسه دخترانه شهید کاظمی در شهرستان ساوه

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۱۴۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
نواختن زنگ سلامت در مدرسه دخترانه شهید کاظمی در شهرستان ساوه

همزمان با هفته ملی سلامت، زنگ سلامت در مدرسه دخترانه شهید کاظمی شهرستان ساوه نواخته شد.

این مراسم با حضور  سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه "مهندس قربانپور" و مسئولان آموزش و پرورش ساوه به همت کارشناسان مسئول گروه آموزش و ارتقا سلامت، بهبود تغذیه و سلامت خانواده، جمعیت در مدرسه دخترانه شهید کاظمی به صورت نمادین انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، در مراسم نواختن زنگ سلامت "مهندس قربانپور" ضمن تبریک این هفته به عموم جامعه بویژه سفیران سلامت به تشریح و تبیین برنامه ها و اهداف وزارت بهداشت در حوزه سلامت پرداخت و طرح سلامت خانواده با محوریت پزشکی شهری و تقویت نظام ارجاع، ادغام آموزه های طب ایرانی در نظام شبکه و جوانی جمعیت و صیانت از خانواده را از اولویت های مهم وزارت بهداشت بیان کرد.

در پایان مراسم مسابقه بهداشتی برای دانش آموزان برگزار گردید و به برندگان جوایز اهدا شد.