سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه فرارسیدن روز روانشناس را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۳۱۳۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه در پیامی به شرح زیر فرارسیدن روز روانشناس را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

روانشناسان رسالتی بزرگ بر دوش دارند و بی تردید توفیق خدمتگذاری به مردم یکی از بزرگترین هدایای الهی است و تلاش برای تأمین سلامت روان جامعه به عنوان بزرگترین موهبت الهی پاداشی عظیم در پیشگاه خداوند دارد.

اینجانب نهم اردیبهشت ماه روز جهانی روانشناس و مشاور، مدافعین سلامت روان جامعه را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض نموده و سلامتی و سعادتمندی را برای شما عزیزان از درگاه خداوند مسئلت دارم..

«مهندس محمدامین قربانپور»
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ساوه