"دکتر ذکائی" معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه فرارسیدن نهم اردیبشهت ماه روز "روانشناس" را به تمام روانشناسان تبریک وتهنیت گفت.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۱۳۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، "دکتر ذکائی" معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت فرارسیدن نهم اردیبشهت ماه که روز "روانشناس" نامگذاری شده، با انتشار پیامی این روز را تبریک و تهنیت گفته و از زحمات تمام روانشناسان تقدیر نمود.

متن پیام بدین شرح می باشد:

"نهم اردیبهشت ماه "روز روانشناس" یاریگرانی که تمام دغدغه شان التیام بخشیدن به روح و روان انسانهایی است که هرکدام به هر دلیلی در هیاهوی روزگار روحشان آسیب دیده و به کلام روح بخش و تدبیر کارساز  برای "امید به فردایی بهتر " نیاز دارند.

امروزه تاثیر خدمات روانشناسان بر هیچ کس پوشیده نیست. زیرا زیربنایی ترین عامل پیشرفت و تکامل جامعه و بالندگی هر کشور، برخورداری انسان‌‌ها از سلامت روانی و اجتماعی مناسب است.

اینجانب با گرامیداشت روز روانشناس ضمن ارج نهادن به این مناسبت ارزشمند، از خدمات تاثیرگذار همه روانشناسان معاونت بهداشت، مراکز بهداشتی تابعه و محیطی قدردانی نموده و از خداوند متعال، توفیق روز افزون این عزیزان را خواستارم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت شهرستان ساوه