معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی به شرح زیر روز جهانی بهداشت حرفه‌ای را تبریک گفت.

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۳ کد : ۳۱۲۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

هشتم اردیبهشت ماه مصادف با ۲۸ آوریل  از سوی سازمان بین‌المللی کار(ILO) به عنوان روز جهانی بهداشت حرفه‌ای WorldDay for Safety and Health at Work نامگذاری شده است.
شعاری که سازمان ILO برای سال ۲۰۲۳ در نظر گرفته است عبارتست از:
محیط کار سالم و ایمن یک حق اولیه برای انسانها است

روز جهانی ایمنی و سلامت شغلی در واقع یک هدف گذاری سالیانه بین‌المللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سرتاسر جهان و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی در همه محیط‌های کاری است.

امروزه افزایش انواع مواد شیمیایی و کاربرد روزافزون این مواد در زندگی کاری و روزمره همه ما، لزوم آگاهی از خطرات و چگونگی به حداقل رساندن آن و تجهیز پرسنل به وسایل حفاظت فردی مناسب و استاندارد به منظور حفظ منبع انسانی و هم چنین افزایش راندمان کار و بهره وری، شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات فوق بسیار ضروری می باشد.

اینجانب فرارسیدن این روز را به تمام تلاشگران این عرصه تبریک و تهنیت می گویم و برای آنان از درگاه خداوند متعال سعادت، بهروزی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.

«دکتر مجتبی ذکائی"
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه