جلسه هماهنگی هفته ملی جمعیت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷ کد : ۳۱۱۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
جلسه هماهنگی هفته ملی جمعیت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ساوه چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به مناسبت بزرگداشت هفته ملی جمعیت (۲۴ لغایت ۳۰ اردیبهشت ماه) با "شعار سهم من از جوانی ایران"، جلسه هماهنگی با حضور سرپرست دانشکده، معاونین و جمعی از مدیران در سالن جلسات ریاست دانشکده برگزار شد.

در ابتدا دکتر "محمود کریمی" سرپرست دانشکده در خصوص سیاستهای جمعیتی و بحران جمعیت، لزوم آموزش مناسب برای فرزندآوری و ازدواج در راستای افزایش نرخ باروری و جوانی جمعیت مطالبی را بیان کرد.

در ادامه دکتر ذکایی معاون بهداشت دانشکده در خصوص کاهش جمعیت کشور و روند رو به پیری آن به عنوان یک موضوع و تهدید بسیار جدی صحبت  و خواستار همکاری واحدهای ستادی برای برگزاری برنامه های آموزشی و همایش هفته ملی جمعیت در شهرستان ساوه شد.

کارشناس جمعیت و خانواده و مدارس معاونت بهداشت نیز ضمن اعلام روزشمار و دستورالعمل‌های این هفته برنامه های واحد مختلف را برای همگان اعلام و تشریح کرد.