سرپرست مرکز بهداشت ساوه روز آزمایشگاه را به همه تلاشگران این عرصه در دانشکده علوم پزشکی ساوه خصوصا مرکز بهداشت تبریک گفت.

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۴ کد : ۳۱۰۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
سرپرست مرکز بهداشت ساوه روز آزمایشگاه را به همه تلاشگران این عرصه در دانشکده علوم پزشکی ساوه خصوصا مرکز بهداشت تبریک  گفت.

متن پیام تبریک سرپرست مرکز بهداشت ساوه  به مناسبت روز آزمایشگاه به این شرح است:

فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه را به همه تلاشگران این عرصه در دانشکده علوم پزشکی ساوه خصوصا مرکز بهداشت تبریک می گویم.

تلاشگران علوم آزمایشگاهی سلامت و آسایش خود را در راه ارتقای سلامت جامعه گذاشته اند از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

بر خود لازم می دانم  ضمن قدردانی از زحمات بی‌بدیل این عزیزان، روز علوم آزمایشگاهی را به همکاران حوزه علوم آزمایشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است را مسئلت ‌نمایم.

«مهندس محمدامین قربانپور»
سرپرست مرکز بهداشت ساوه