۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۱ کد : ۳۱۰۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه ، دکتر ذکایی در پیامی، ۳۰ فروردین‌ماه، روز آزمایشگاه را به جامعه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است؛

بسمه تعالی
روز آزمایشگاه، روز پاسداشت انسان‌های متعالی است، روز سپاس از جان‌هایی که در پویایی نظام سلامت خالصانه از خود گذشته‌اند و مجاهد وار در خدمت دردمندان بوده‌اند.
فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک، و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه، فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه تقدیر و تشکر به عمل آید.
جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که با فداکاری و گذشت، راه سلامت جامعه را هموار می‌نمایند. اینجانب باکمال احترام این روز رابه تمامی اعضای جامعه علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می‌نمایم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه