معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه  طی پیامی فرارسیدن عید نوروز  را تبریک گفت.

۰۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۳۰۱۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده ساوه، در متن پیام دکتر مجتبی ذکائی آمده است:

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر الیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

خداوند سبحان را از همه نعمات شاکریم خصوصا که به ما عنایت فرمود تا یکسال پر کار و تلاش را سپری نماییم. امید است در سال ۱۴۰۲ با همت و تلاش مضاعف بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی بیشتر دانشکده علوم پزشکی ساوه بویژه معاونت بهداشت باشیم.

در طی گذشت دو سال پیش در شرایطی به استقبال سال جدید می رویم که به سلامتی به عنوان یکی از برترین نعمت های خداوند، بیش از همیشه پی برده ایم و بر هر یک از ما، ضروری است که برای دستیابی به این نعمت الهی بیش از پیش تلاش کنیم و توصیه های کارشناسان دلسوز حوزه بهداشت را جدی بگیریم. فراموش نکنیم که راه کنترل شیوع کرونا اجتناب از حضور در اماکن شلوغ و پر ازدحام بدون استفاده از ماسک می باشد تا با کاهش خطر جانی برای خود، خانواده و هموطنان از افزایش بار مضاعف بر کادر بهداشت و درمانی جلوگیری کنیم.

اینجانب فرا رسیدن نوروز را به تمامی همکاران عزیز و ارجمندم که برای بهبود و ارتقای سلامت بدون هیچ چشمداشتی، تلاش شبانه روزی داشته اند،تبریک و تهنیت عرض نموده و  از خداوند سبحان بهروزی و تندرستی برای همگان آرزومندم.

«دکتر محتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت ساوه