تغذیه صحیح و افزایش فعالیت بدنی ضامن سلامتی

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۹۸۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
تغذیه صحیح و افزایش فعالیت بدنی ضامن سلامتی

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: مردم به این باور رسیده‌اند که داشتن شیوه زندگی سالم یعنی تغذیه صحیح و افزایش فعالیت بدنی می‌تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، فشارخون و چاقی پیش‌گیری کند.

مجتبی ذکائی به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر (nutrition and Dietitian Day) اظهار کرد: در حال حاضر مردم به این باور رسیده‌اند که داشتن شیوه زندگی سالم یعنی تغذیه صحیح و افزایش فعالیت بدنی می‌تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، فشارخون و چاقی پیش‌گیری کند.

وی افزود: افراد درگیر این بیماری‌ها از طریق مراجعه به کارشناس تغذیه می‌توانند باعث تسریع بهبود بیماری‌شان شوند و این امر باید موجب برانگیختن عزم رژیم درمانگران برای ارائه هر چه بهتر خدمات و حمایت‌های تغذیه‌ای در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به علم و سواد تغذیه آنان است.

متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید: