سرپرست معاونت بهداشت شهرستان ساوه طی پیامی ۱۷ اسفند ماه‌ ۱۴۰۱، روز جهانی رژیم درمانگر را تبریک گفت.

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۲ کد : ۲۹۸۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دکتر ذکائی با تبریک روز جهانی رژیم درمانگر افزود:

۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۱ فرصتی مغتنم برای سپاسگزاری از خدمات انسان‌ های ارزشمندی است که در راستای پیشگیری و درمان بیماریها نقش موثری را ایفا می کنند.

خدمات ارزشمند تغذیه‌دانان یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماریها است. از آنجاییکه جایگاه جهانی تغذیه و تاثیر آن بر سلامت و زندگی سالم تر در طول چند دهه اخیر برجسته تر شده است ، رژیم درمانگر با تکیه بر دانش مهارت و تخصص خود راهکار های علمی برای سالم زیستن را استخراج کرده و دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطب عام ارائه میدهد.
جای دارد تا در این روز از خدمات ارزشمند تمامی شاغلین این برنامه در دانشکده، معاونت و مراکز بهداشت و مراکز محیطی، که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی با هدف خدمت رسانی بهینه به بیماران و مردم تلاش خود را بکار میبندند تجلیل به عمل آورده و آرزوی توفیق و سربلندی از درگاه الهی برای این عزیزان می نمایم.

«دکتر مجتبی ذکائی»
سرپرست معاونت بهداشت ساوه