سرپرست معاونت بهداشت ساوه طی پیامی ارتقا رتبه علمی "دکتر فلاحتی" معاون فنی معاونت بهداشت ساوه را تبریک گفت.

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۹۷۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

متن پیام به شرح زیر می باشد: همکار محترم جناب آقای "دکتر محسن فلاحتی"؛ ارتقا رتبه علمی شما را به دانشیاری که نشان از توانمندی، شایستگی و تجارب ارزشمند علمی و اجرایی شما می باشد تبریک عرض می نماییم. مطمئن هستیم این موفقیت، مقدمه ای برای فعالیت های موثرتر جنابعالی در راستای پیشرفت و ارتقاء جایگاه علمی، معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در کشور خواهد بود. برایتان از درگاه ایزد منان آرزوی موفقیت، سلامتی، سربلندی و توفیقات روز افزون در خدمت به میهن عزیزمان را داریم.

«دکتر مجتبی ذکائی»

سرپرست معاونت بهداشت ساوه