مرحله دوم طرح جمعه تا جمعه و نذرخون به مناسبت روز بسیج جامعه پزشکی با حضور سرپرست مرکز بهداشت ساوه و جانشین سپاه پاسداران و جمعی از پرسنل دانشکده علوم پزشکی صورت گرفت.

۱۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۹۶۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۱، به مناسبت روز بسیج جامعه پزشکی سرپرست مرکز بهداشت ساوه "مهندس قربانپور" و جانشین سپاه پاسداران "جناب سرهنگ رنجبر" و جمعی از پرسنل دانشکده علوم پزشکی و بسیجیان فعال این حوزه در راستای اجرای طرح جمعه تا جمعه و نذرخون که به همت بسیج جامعه پزشکی برپا شده بود با اهدای خون خود شرکت کردند.