طرح جمعه تا جمعه و نذرخون به همت بسیج جامعه پزشکی و حضور نماینده نهاد رهبری در دانشکده همراه با جمعی از پرسنل دانشکده علوم پزشکی، معاونت و مرکز بهداشت ساوه صورت گرفت.

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۹۴۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۷ اسفندماه ۱۴۰۱، در راستای اجرای طرح جمعه تا جمعه و نذرخون که به همت بسیج جامعه پزشکی صورت گرفت،جمعی از پرسنل دانشکده علوم پزشکی، معاونت و مرکز بهداشت ساوه در سازمان انتقال خون نذر خود را ادا کردند.

حاج آقا "هادی ودود" نماینده نهاد رهبری در دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن بازدید از این گروه در سازمان انتقال خون ساوه، به جمع اهدا کنندگان پیوست و نذر خون خود را ادا نمود.