بازدید ناظرین وزارت بهداشت در ارتباط با برنامه پزشک خانواده روستایی از مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۹۳۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

بازدید ناظرین وزارت بهداشت در ارتباط با برنامه پزشک خانواده روستایی از مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، ۳ اسفندماه ۱۴۰۱، بازدید ناظرین وزارت بهداشت "دکترشیرانی" و"دکتر ترابی" در ارتباط با برنامه پزشک خانواده روستایی از مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

این بازدید با هدف بررسی روند اجرای برنامه پزشک خانواده روستایی و آمادگی جهت اجرای کشوری برنامه پزشک خانواده شهری به دنبال خودارزیابی مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت در سامانه سیب انجام گردید.

بدین منظور از مراکز خدمات جامع سلامت آوه و زاویه بازدید به عمل آمد و با پرسنل پزشک خانواده در مورد چالشهای پزشک خانواده روستایی، نظام ارجاع، نسخه نویسی الکترونیک و سایر مسائل بحث و گفتگو شد. و در پایان نتایج با حضور معاون بهداشتی، معاون فنی، معاون اجرایی و گروه گسترش شبکه نتایج پایش و بازدیدها مورد ارزیابی قرار گرفت.

‍ #طرح_تقویت_نظام_شبکه_بهداشتی_درمانی_بااجرای_پزشک_خانواده
#بازدید_وزارت_بهداشت