چهارمین همایش پیاده روی با شعار "سلامتی را قدم بزن" در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۶ کد : ۲۹۱۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، روز سه شنبه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۱، به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت و مرکز بهداشت ساوه و با مشارکت اداره ورزش و جوانان شهرستان و حضور "دکتر ذکائی" معاونت بهداشت و "مهندس قربانپور" سرپرست مرکز بهداشت ساوه همراه باجمعی از پرسنل دانشکده، رابطین سلامت، اعضای هیئت های دوچرخه سواری و ورزش صبحگاهی و عموم مردم، چهارمین «پویش سلامتی را قدم بزن» سال ۱۴۰۱ به منظور ترویج «سبک زندگی سالم» و افزایش میزان ورزش و تحرک بدنی بین مردم در پارک طالقانی در جوار مرکز بهداشت شهرستان ساوه برگزار شد.

در این پویش، شرکت کنندگان با هدف افزایش تحرک بدنی و ارتقای وضعیت سلامت خود، دور پارک را با قدم زدن و دویدن طی کردند و پس از آن به انجام وررش صبحگاهی پرداختند.

در پایان مراسم از سه نفر از پرسنل شرکت کننده در این پویش به قید قرعه جوایزی اهدا شد، همچنین از مسئول هیئت های ورزشی شهرستان بمناسبت همکاری مطلوب بامعاونت در اجرای برنامه های ورزشی طی سال ۱۴۰۱ تقدیر بعمل آمد.

به منظور ترویج افزایش تحرک بدنی و ارتقای وضعیت سلامت افراد به تمامی ادارات و صنایع شهرستان و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی تحت پوشش اعلام گردید نسبت به اجرای پویش جهت کارکنان و یا جمعیت تحت پوشش اقدام نمایند.