بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت‌ روستایی و خانه بهداشت طراز ناهید با حضور سرپرست معاونت بهداشت " دکتر ذکائی" و معاون فنی‌ معاونت بهداشت همراه با سرپرست مرکز بهداشت ساوه و کارشناس مسئول گروه بیماریها و کارشناس گسترش مرکز بهداشت ساوه انجام شد.

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۲۷۸۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

این بازدید در 29دی ماه 1401 جهت نظارت بر روند اجرای واکسیناسیون تکمیلی اتباع غیرایرانی انجام شد و به منظور پوشش صددرصدی ایمنسازی اتباع تاکید گردید.

سپس به بررسی تجهیزات و نحوه عملکرد پرسنل در ارائه خدمات بهداشتی، روند بیماریابی سالک و فعالیت‌های انجام شده و اقدامات پیشگیرانه برای سال آینده پرداخته شد و بر ارتقا شاخصهای بهداشتی تاکید شد.