نشست روشنگری سیاسی در دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۷۱۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
نشست روشنگری سیاسی در دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

نشست روشنگری سیاسی در دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد؛

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، دومین نشست روشنگری سیاسی در دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور فرمانده سپاه و مسئول بسیج ادارات شهرستان ساوه، مسئولین دانشکده،کارکنان، اعضای شورای بسیج اداری، اعضای بسیج جامعه پزشکی در سالن شهید رهنمون دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد.

در این نشست که بمناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی و سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار گردید سرهنگ مهدی فرمانده سپاه ساوه با اشاره به پوشالی بودن ادعاهای بیگانگان در امورات کشور گفت؛ اینهایی که از اغتشاشگران در کشور حمایت می کنند و شعار آزادی سر می دهند در کشور های خودشان کمترین آزادی را از مردم دریغ می کنند و برخورد جدی با آشوب گران می کنند. وی گفت در برخی از این کشورها حتی اجازه رای دادن به زنان را نمی دهند . ایشان خاطرنشان کردند؛ مردم دوستدار کشور و انقلاب خود هستند و از ولایت حمایت می کنند. قابل ذکر است در این نشست در ابتدای جلسه مسئول پایگاه مقاومت بسیج اداری شهدای گمنام دانشکده گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این پایگاه ارائه نمود.