جلسه هماهنگی با رابطین سلامت ویژه طرح واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در جمعیت اتباع و‌ مهاجرین خارجی برگزار شد.

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۷۱۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی، ۴ دی ماه ۱۴۰۱، جلسه هماهنگی با رابطین سلامت و دانشجویان رشته بهداشت عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه جهت اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی و بیماریابی سل در جمعیت پناهندگان و اتباع غیر ایرانی به همت واحد آموزش و ارتقا سلامت در سالن جلسات شهید رهنمون برگزار شد.

در جلسه فوق کارشناس مسئول گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت معاونت بهداشت توضیحات کاملی از نحوه اجرای این طرح را ارائه نموده و اهمیت مشارکت و همکاری رابطین سلامت اتباع در شناسایی جمعیت، آموزش و اطلاع‌رسانی به سایر اتباع را یادآور شدند. در ادامه کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت، ضمن پاسخ به سوالات حاضرین جلسه در خصوص جزئیات اجرای این طرح، گزارشی از آمارهای مرتبط با بیماریهای سرخک، فلج اطفال و سل در کشورهای افغانستان، پاکستان و ... و همچنین دلایل لزوم انجام واکسیناسیون تکمیلی سرخک و فلج اطفال در کودکان زیر ۱۵ سال اتباع و‌ مهاجرین خارجی را بیان کرد.