۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۶۸۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت ۲۶ آذر ماه روز حمل و نقل بدین شرح است:

بیست و ششم آذرماه، روز ملی صنعت حمل و نقل، فرصت مغتنمی است تا از تلاش کلیه دست اندرکاران این عرصه تقدیر و تشکر شود. حمل و نقل به عنوان یکی از اصلی ترین زیرساخت‌ها در ارائه خدمات بهداشتی درمانی به روستاهای دور و نزدیک، مطرح است و بدون تلاش و حمایت این قشر پرتلاش، ارائه این خدمات به مردم عزیز میسر نخواهد بود.اینجانب این روز ملی را به تمامی رانندگان حوزه سلامتی به ویژه پرسنل زحمت کش این معاونت تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم و برای همه آنان سلامتی و توفیق روز افزون را آرزومندم.

"دکتر مجتبی ذکائی"

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه