همایش پیاده روی با شعار "سلامتی را قدم بزن"در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۶۶۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

همایش پیاده روی با شعار "سلامتی را قدم بزن" در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه، به همت واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت با مشارکت هیئت ورزش صبحگاهی اداره ورزش و جوانان شهرستان در ساعت ۷:۳۰ دوشنبه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۱ با حضور معاون بهداشت دانشکده، سرپرست مرکز بهداشت، مدیران و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ساوه و جمعی از پرسنل دانشکده، «پویش سلامتی را قدم بزن» به منظور ترویج «سبک زندگی سالم» و براساس «سلامتی برای همه» در پارک طالقانی در جوار مرکز بهداشت شهرستان ساوه برگزار شد.

سلامتی را قدم بزن" یک پویش سراسری است و پیرو پویش جهانی walk the talk که اردیبهشت هر سال در سراسر جهان برگزار می شود بصورت فصلی در آخرین ماه هر فصل برنامه ریزی و اجرا خواهد شد و از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون این پویش ۳ بار در سطح شهرستان های تابعه دانشکده علوم پزشکی ساوه همزمان با سراسر کشور برگزار شده است.
در این پویش، شرکت کنندگان با هدف افزایش تحرک بدنی و ارتقای وضعیت سلامت خود، یک مسیر را بصورت فردی یا گروهی، با قدم زدن و دویدن طی کردند و پس از آن به انجام وررش صبحگاهی پرداختند.
در پایان مراسم از سه نفر از پرسنل شرکت کننده در این پویش به قید قرعه با جوایز ی تقدیر بعمل آمد.